Voorbereidend werk voor Thailand…

Zoals eenieder zich op zijn manier voorbereid heeft Rodriguez (Sammy) zijn eigen speciale voorbereidingsmethodes.
Op onderstaand filmpje zie je hem in actie (DO NOT TRY THIS AT HOME):

10 Responses to “Voorbereidend werk voor Thailand…”

  1. benny (ouwe nurk) Says:

    hey vrienden (sorry, ma vrienden van sam, die zo zot zijn om langere tijd met hem om te gaan, noem ik automatisch ook vrienden lol) ik heb 4jaar mijn nachten doorgebracht met sammy (op het werk wel te verstaan hé) en heb op mijn 25 jarige loopbaan zelden (eigenlijk nog nooit hahahaha) zo een collega gehad. kben eigenlijk een beetje jalours op jullie, zo een avontuur, uitdaging.
    I.p.v. THE 3 AMIGO’S had da van mij THE 3 MUSKETIERS mogen zijn, want die waren met 4 hé. Allee, genoeg gezeverd.
    Ik wens jullie een fantastische TREK-tocht en veel lol (wat bijna niet anders kan met sam erbij), ik ga jullie reis opvolgen vanaf het thuisfront.
    Groetjes en tot lees, Benny.