Eerste 10 dagen Thailand al voorbij…

Hoi,

zoals er in het zijmenu al te lezen valt, zien jullie dat we al heel wat cultuur, activiteiten achter de kiezen hebben. Vanavond is ~DE~ FULL MOON PARTY. (youtube) Het wereldbefaamste strandfeestje dat over alle werelddelen bij de feestgangers bekend is. Gisterenavond al even de sfeer gaan proeven, het ziet er heel goed uit voor straks moehahaha ^^.

Full moon party

Als we, heelhuids en zonder kleerscheuren (veel katoi-achtigen ;) ), de zon terug hebben zien opkomen aan de andere kant van de oceaan naart einde van het feestje toe, hopen we dat de trip naar Angton National Seapark kan doorgaan dinsdag… tot nu toe nog niet wegens te woelige zee :( .

Zo, alvast bedankt voor de interesse en de vele reacties en tot blogs !

Bp.

15 Responses to “Eerste 10 dagen Thailand al voorbij…”

 1. Pom Says:

  Bert, I love you soo much!
  Last night I never will forget: you so handsome man
  I want come Belgium with youuu!
  Please come back, I cry very loud now;
  I want to make babies with you.
  Kiss you allover!
  Pom,Phuket

 2. Pom Says:

  Sorrry, I mean Sammy! I really do!
  Sorry so much; only love Sammy,so tall man,two in one!
  Pom

 3. daniel Says:

  Hela sammy-boy,

  gij vuurvendelzwaaier met ketting door de lucht die zich wast met rots en steen. Hoe ist daarachter, hopelijk amuseert ge u he, met je andere amigos, laat u maar gaan daar in de thaise kippensaus

  alle tot binnenkort en voorzichtig daar he ……grtz DaniĆ«l

 4. benny (ouwe nurk) Says:

  hey sam, tzal een vechtpartij worden tussen u en bert, voor wie er met POM vandoor gaat hahahahaha; hebt ge weer uw beste “BEENTJE” voor gezet? Du geile zow lol.

 5. Pom Says:

  Hello my name is pom..I Thai lady I reading you website..solly my englit together with my buffalo not well…. Some man saying Thai lady not good have too many proplams always man say girl not good sleep with too many when come Thailand ..Dana I reading him englit claysee write not good Thai lady and talk a lot of I not understand what writing like him loco. He come Thailand too mut take three lady one day him claysee.

  Now I have new boyfriend he come from German..he very good man always come Thailand take care my family too mut..him always send money to me take care my baby my mudda and my brudda..

  Now have big ploplum.him work say he no good loot too mut money for him company because him make big mistake have too mut proplums now he no get money from him working now cannot coming to Thailand so I go back Pattaya to bar I first go back to come flom where I meeting him I start working again. I missing my boyfriend and I love him too mut but now have to working because my brudda him take motorbike with him friend drinking too mut go out one night have big accident him stay hospital cannot working six month I not waiting my boyfriend him come back have to pay my brudda….

  Now I stay Pattaya same bar before now not many farang same before go home now have farang stay Pattaya them kee nok drinking too mut take girl go home all night go boom boom man not want paying money lady getting angry boxing farang my friend now she stay jail because she boxing farang no pay money now I working pay her money stay in jail she have no boyfriend sending her money she looking before she have Thai husband him no good nisai mai dee drinking whisky too mut take another lady come home drinking always him big gamble loot too mut money no have money pay for baby pay rent having to moving house go back stay with him mudda he not happy so him get job go another country not come back..

  Now my mudda she have big ploplum before she stay small shop make som tum koa neeow gai yung..sometime she make some money ok not too mut sometime make nothing but ok can eat everyday ..now my mudda she get sick I cannot say what she have in englit b ut big sick she stay hospital doctor say she no working again too mut proplum her stomach now she wanting go home cannot I taking care my mudda stay hospital my brudda stay hospital I stay bar Pattaya nobody stay my village home Buriram my buffalo also not well I have big ploplum now..

  This week I meet man America I tell I have big ploplum I ask him can helping me my ploplum him say ok we go him room hotel go boom boom every day three four times him say him pay me money before him go back home his country him say go back next week I go outside want talking my sister I tell him I stay one night with my sister she work same bar me she not feeling good she boyfriend not talking big fighting she angry him now I talking her making she happy

  After I com e back see man America I go him hotel room I want knocking on door but door open little bit I open door him stay together with another girl in bed she sucking him clock.him see me he go claysee why you not knocking door but I tell him before I come back what time he forget drinking too mut now Thai lady angry me she say she him boyfriend she want boxing me go outside ..now I go outside no money he say he pay me money now cannot I stay him four days go boom boom too mut now I having no money I go back too thinking my boyfriend German man I miss him too mut..i get bar I meeting another man him from America say he name Dana not same stickman website he say he like me too mut him pay barfine go back him stay at hotel him n ice man we stop minimart him buy me too mut.we go back him hotel he speaking nice man I thinking I love him too mut wanting him us together have many baby him say ok..

  Him now go back America sending me money too mut I telling him I love him now I thinking everything now no ploplum..after my German man him get some money him grandmother die he want coming back to Thailand making big family..now have big ploplum Dana him coming back same time my German boyfriend coming back now I having baby Dana my stomach too big now I not want making my German boyfriend angry he sending money too mut now I loving Dana him 54 my German man him only twenty four but I thinking I loving Dana more him Dana good boom boom better German man..

  I want asking another people helping me talking me big plplum always I not bad Thai lady many my sister have same ploplum me too mut ..

  Please helping me

  Ms pom