Aftellen is begonnen

We zijn nu dinsdag, 26 augustus.

In het weekend zijn we reeds begonnen met het overlopen van onze checklists. We hebben ondertussen 3 checklists in handen gekregen. Rodriguez(sammy) was zo vriendelijk om zijn ervaringen van vorige Thailand reizen met ons te delen, en heeft een lijst opgesteld van hetgeen hij allemaal meeneemt. Een collega van Pablo (BertW) heeft ook al enkele wereldreizen erop zitten en was zo vriendelijk om haar lijst te delen met ons. En ikzelf heb in de loop van dit jaar een leuke site gevonden waar je je ckecklist zelf kunt samenstellen navenant de reis die je maakt. En gelukkig stond er een lijst bij voor ‘trekken in thailand’. Oef !

Na enkele bezoeken aan de adventure shops A.S.Adventure en kariboe hebben al wat noodzakelijke dingen om in onze rugzakken te steken :-) .

Bp aka Raoul.

Tags: , ,

9 Responses to “Aftellen is begonnen”

  1. Roy Says:

    Aiaiai dn Peters in een vreemde cultuur, die twee ander gaan nog wat te stellen hebben ;)